I SEO Denmark koncentrerer vi os om at levere lokale SEO ydelser til vores kunder i Nordsjælland, fx mindre, lokale virksomheder eller private, som har brug for professionel råd og vejledning for at blive mere synlige i lokal området. Det kan være en lokal service virksomhed, fx håndværker, tandlæge, advokat, som ønsker flere kunder, eller en forretning, som vil forøge produkt salget i nærområdet.

Vi har valgt Nordsjælland som geografisk afgrænsning, idet vi mener det er vigtigt at vi personligt kan møde vores kunder og forstå deres behov.

Hvad er lokal SEO? Det drejer sig om at forbedre synligheden af din side på lokale søgemaskiner fx Google my business, yelp, krak, 118.dk. Så når en bruger i din målgruppe søger lokalt med søgeord som du matcher, kommer din side frem. Med vores lokale SEO service kan du få en del af den lokale trafik over til din hjemmeside. Samtidig kan du forbedre din forretning med hensyn til omdømme, brand osv., idet du bliver mere synlig på det lokale plan.

Hvordan arbejder vi? Vi forsøger at gøre dit lokale SEO projekt overskueligt og konkret – få det ned på jorden. Det gør vi ved at skære ind til benet og gå direkte til sagen uden omsvøb.

Det vigtigste er at du bevarer overblikket, holder hovedet koldt og undgår at grave dig ned i tekniske detaljer.

Hos os vil du ikke mødes med luftige, højtflyvende præsentationer, IT slang, uforståelige forkortelser og anden tågesnak, som efter vores mening ikke hjælper dig til at gennemskue projektet.

Så hvis du har brug for en SEO partner i Nordsjælland, står vores SEO eksperter til din rådighed. Du bestemmer om du selv vil opdatere dit websted ud fra vores anbefalinger – med support fra os – eller du vil bede os om at gøre arbejdet.

Kontakt os for at komme i gang med lokal SEO.

Skriv et svar