VI GØR DIN HJEMMESIDE ENKEL OG OVERSKUELIG

 

SEO DENMARK's FILOSOFI

Vores mål er at gøre SEO projektet så enkelt og gennemskueligt som muligt for dig.

Det er indholdet af din side, som er det vigtigste. SEO er alene et værktøj til at forbedre bruger oplevelsen. Så hvordan opfattes indholdet af siden af de der besøger den?

Vi koncentrerer os om indholdet af din side under vores systematiske SEO eftersyn. Dvs. vi laver en tværgående gennemgang og analyse af hvordan brugeren samlet oplever sidens indhold, fx design, tekst, struktur og teknik.

Når vi laver denne revision af din hjemmeside, vil vi komme med vores ærlige og uforbeholdne mening ved fx at stille nogle af nedenstående overordnede spørgsmål:

 • Hvorfor bruge ressourcer på SEO? Er omkostningerne berettigede?
 • Har du overhovedet brug for SEO?
 • Hvad kan du opnå ved at benytte vores ydelser og hvordan måler vi det?
 • Hvorfor kan du ikke bare selv udføre SEO med de værktøjer som allerede findes?
 • Er online markedsføring, som SEO jo er, relevant for din forretning?
 • Kan websiden forenkles, har du virkelig brug for alle de ting du har liggende? Hvad skal den besøgende bruge dem til?

LIDT OM OS SOM FIRMA

Vores stab består udelukkende af eksperter, som leverer de professionelle SEO ydelser i henhold til aftalt plan, tid, pris og specifikation. Kundetilfredshed og personlig kontakt er  i centrum hos os. Derfor har du direkte kontakt til den ankermand som håndterer dit projekt – ingen mellemled eller underleverandører. Uanset om du er stor eller lille kunde vil vi give dig vores  bedste professionelle vejledning.

Som nævnt er vores mål er at gøre dit projekt overskueligt og konkret – få det ned på jorden. Det gør vi ved at skære ind til benet og gå direkte til sagen uden omsvøb. Med den overvældende mængde af artikler og værktøjer der findes på nettet om SEO, er det vigtigste at du bevarer overblikket, holder hovedet koldt og undgår at grave dig ned i tekniske detaljer.

Så hos os vil du ikke mødes med luftige, højtflyvende præsentationer, IT slang, uforståelige forkortelser og anden tågesnak, som efter vores mening ikke hjælper dig til at gennemskue projektet – snarere det modsatte.

Vi sætter en ære i at holde hvad vi lover og stå ved vores forpligtelser. Det betyder omvendt også, at hvis vi må takke nej til dit projekt, finder vi en løsning til dig med en anden konsulent.

Det vigtigste for os er, at du får mest muligt ud af din investering hos os. Det gør vi bl.a. ved at minimere vores egne overhead omkostninger til gavn for dig som kunde.

SÅDAN ARBEJDER VI

Vores mål med SEO arbejdet er bl.a. at få din hjemmeside optimeret til at afspejle din forretningsmodel. Dvs. hvad er din niche, hvilke produkter eller ydelser fokuserer du på, hvad er du god til eller kendt for? Når vi har analyseret din webside foreslår vi fx forbedringer, redesign, oprydning, fjernelse af unødvendige komponenter. Kort sagt, vores SEO ydelser fokuserer på dig og din virksomhed.

VORES PROCES

Vi bruger en simpel, systematisk proces, hvor vi danner os et overordnet indtryk af din hjemmeside. Det gør vi ved at udføre ”top down” analyse i henhold til vores checkliste. Ideen med SEO ydelserne er at gøre din side mere synlig ved at forbedre din placering på Google’s søgeresultat sider, således at din hjemmeside kommer op på den første resultat side.


HVAD MENER VI MED SEO

På nettet er der utallige metoder og værktøjer som kan hjælpe til at forbedre din placering i Googles søgeresultat. Den måde vi har valgt med vores holistiske SEO, er at optimere og effektivisere din hjemmeside ved hjælp af vores trinvise metoder og fuldt gennemskuelige processer. Derved sikrer vi at du får de resultater, du forventer.

VORES SEO YDELSER

Vores professionelle SEO ydelser passer perfekt til virksomheder, som vil forstå hvordan firmaets vækst kan optimeres ved hjælp af bruger- og indholdscentreret online markedsføring.

Du kan læse mere om vores SEO ydelser nedenfor eller kontakte os for at få fuldt udbytte af din investering i digital markedsføring.

Eftersyn og optimering af din hjemmeside

Denne service fokuserer på følgende aspekter af din sides indhold:

 • Hvordan opfatter brugeren design, struktur og tekst?
 • Hvad er brugerens helhedsindtryk?
 • Hvorfor besøger brugeren siden?
 • Fungerer teknikken som den skal?
 • Analyse og optimering af den tekniske del af siden

 

Lokale SEO ydelser

Lokal SEO Service drejer sig om at forbedre synligheden af din side på lokale søgemaskiner fx Google my business, krak, 118.dk. Så når en bruger i din målgruppe søger lokalt med søgeord som du matcher, kommer din side frem.

Denne lokale søgning afhænger af hvilke ydelser eller produkter du tilbyder, rækkevidden kan fx være hele Danmark eller dit nærområde. Med vores lokale SEO service kan du få en del af den lokale trafik over til din hjemmeside. Samtidig kan du forbedre din forretning med hensyn til omdømme, brand osv., idet du bliver mere synlig på det lokale plan.

 

Søgeordsanalyse

Formålet med denne analyse er at tilpasse de søgeord som brugeren finder dig på med de søgeord du har sat op på din hjemmeside. Dvs. med vores hjælp kommer du frem til de bedste søgeord, som du ønsker at man skal finde dig på.

 

VORES EKSPERTER

Vi har designet, installeret, konfigureret, efterset og optimeret lokale danske og finske hjemmesider siden 2013. Derudover har vi arbejdet i mere end 20 år med udvikling og levering af IT/Tele produkter, projekter og services i Danmark og udlandet for større firmaer. Se vores linkedin profiler Peter Lauritzen og Kalevi Ohmeroluoma for detaljer.

Derfor præsenteres denne side med samme informationsniveau på engelsk og dansk, da mange af vores danske kunder har international baggrund.

 

NØGLEPERSONER

Peter Lauritzen
SEO Ekspert

Grundlægger og ejer af
www.seodenmark.com

Kalevi Ohmeroluoma
SEO Ekspert
Grundlægger og ejer af
www.seofinland.fi